MENU

WAAROM JETTS?

Trainen moet op jouw voorwaarden zijn, want het leven is al druk genoeg en je tijd is kostbaar. 

Daarom hebben we een sportschool ontworpen voor mensen zoals jij die resultaten willen behalen zonder uren en uren in de sportschool door te brengen.

Om het eenvoudig en handig te houden om naar de sportschool te gaan, kun je 24/7 over de hele wereld gebruikmaken van meer dan 270 Jetts-sportscholen.

Hoewel je bij de meeste sportscholen een lang contract hebt, weten we dat je leven verandert en dat je trainingsroutine soms ook flexibel moet zijn. 

Ons Freedom Direct Debit-lidmaatschap geeft u de flexibiliteit van geen lock-in-contracten - wat betekent dat u bij ons kunt blijven omdat u dat wilt, niet omdat het moet.

Ons doel is om u te inspireren om een ​​beter leven te leiden, zodat u uw voorsprong kunt creëren en ermee kunt leven, moedig kunt zijn, vooruit kunt blijven gaan en uiteindelijk het leven kunt leiden op uw voorwaarden.

Leer andere mensen zoals jij kennen en maak contact met ons op Facebook of Instagram en deel je verhaal via #Jetts.

Word vandaag nog lid van Jetts om uw doelen te bereiken en te trainen op uw voorwaarden.

Persoonlijke Training

Of je nu fitter, sneller of sterker wilt worden, Jetts heeft een Personal Trainer om je te helpen je doelen te bereiken.

We hebben gekwalificeerde, vriendelijke Personal Trainers met specialistische vaardigheden zoals revalidatie, pre/postnataal, gewichtsverlies en krachtopbouw, evenals specifieke sporttrainingen.

Dus waarom kiezen voor een Personal Trainer? 

Het is bewezen dat mensen die trainen met een PT betere resultaten behalen. 

Dit komt door hun specialistische kennis, hoge motivatie en het vermogen om je te pushen om meer te bereiken dan je alleen zou kunnen. 

Het helpt je ook om consistentie te behouden wanneer iemand je verantwoordelijk houdt om te verschijnen voor die trainingssessie, en het is wat je consequent doet dat resultaten oplevert!

KLEINE GROEPSLESSEN

In alle Jetts faciliteiten heeft Jetts de perfecte fitnessformule gecreëerd om je betrokken te houden en resultaten te behalen.

Onze sportscholen hebben alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken en Small Group Classes kunnen je helpen er sneller te komen. 

We houden de inhoud fris met elke dag verschillende cardio-, kracht- en fusion-workouts. 

Kom vandaag tijdens de bemande uren naar uw plaatselijke Jetts-sportschool om een ​​van onze vriendelijke teamleden of personal trainers te ontmoeten of vul het formulier in en een Jetts-teamlid zal u bellen om een afspraak te maken. 

nl_NLDutch