MENU

Neem een vriend mee

PROFITEER VAN HET VRIENDENTARIEF

 • Je staat er niet alleen voor! Neem een vriend mee en ontvang beiden 50% korting op je volgende maand lidmaatschap!

  Bij Jetts waarderen wij onze trouwe leden, dat willen we laten zien met ons neem een vriend mee-systeem.

  Als je een vriend, familielid of een nieuwe trainingspartner in gedachten hebt, verwijs ze dan naar ons door via het onderstaande formulier en ontvang een mooie beloning als ze lid worden!

  Wanneer iemand die je naar ons verwezen hebt lid wordt bij Jetts, ontvang je 50% korting op je volgende maand lidmaatschap – en je vriend ook! Er is geen limiet op het aantal leden die je naar ons kan doorverwijzen, dus blijf vrienden meenemen en blijf de helft van de prijs betalen!

  Hoe het werkt

  1. Vul het onderstaande formulier in om een e-mail te krijgen met alle details die je vriend of familielid in moet vullen om en gratis proeftraining aan te vragen.
  2. Verstuur deze mail naar je vriend of familielid (of kopieer de informatie uit de mail en verstuur) Zorg ervoor dat je de unieke URL uit de e-mail gebruikt, je vriend/familielid heeft deze nodig om de proeftraining aan te vragen. Zo weet jouw sportschool dat deze persoon is aangemeld via jou.
  3. Als je vriend/familielid lid wordt bij ons, zal jouw club automatisch je lidmaatschap aanpassen, zodat de volgende maand voor jou de halve prijs zal bedragen (en die van je vriend ook!)

  Vul je gegevens in

 • Jouw geheimen zijn belangrijk voor ons! Lees ons privacybeleid en onze incassoverklaring.
nl_NLDutch